دسته‌بندی نشده

دکل مهاری

کل مهاری

دکل مهاری

دکل مهاری چیست؟

دکل مهاری به دکل های سه یا چهار وجهی گفته می شود که به وسیله کابل یا سیم مهار به تکیه گاه محکمی مثل زمین، دیوار یا بلوک های بتنی وصل می شوند. دکل مهاری جهت شبکه تلفن همراه، رادیو وایرلس و شبکه های رایانه ای در مکان هایی که فضا به قدر کافی باشد، مورد استفاده قرار می گیرد.

  • دکل مهاری سه وجهی

  • دکل مهاری چهار وجهی

مشخصات فنی دکل مهاری

این دکل ها به واسطه وزن و هزینه قابل استفاده در سقف منازل، کارخانه ها، سوله و غیره می باشد. ساخت دکل مهاری در کارگاه های نسبتا ساده انجام پذیر می باشد قطعات دکل اکثرا به صورت پیش ساخته قابل تهیه می باشند و تنها باید کیفیت ساخت قطعات و مهندسی دقیق آنها مورد توجه قرار گیرد.

دکل مهاری

برای خرید و مشاوره دکل مهاری
لطفا با شماره تلفن های  09123174061 *02156384837 در ارتباط باشید

در اصطلاح هر قسمت از دکل های مهاری را سکشن (Section) می گویند، اندازه آن نزدیک به 3 متر می باشد، جهت استحکام و پایداری آن در هر سکشن از 8 ردیف پله استفاده شده است و برای جلوگیری از زنگ زدگی دارای پوشش گالوانیزه می باشد.

مشخصات فنی دکل مهاری G35

از پر استفاده ترین مدل های دکل های مهاری می توان G35 را نام برد، این مدل با لوله سایز 3 در دو مدل A و B با میله های شماره 8 و 10 به هم متصل می شوند. از این مدل دکل ها می بایست در ارتفاع زیر 90 متر استفاده کرد و همچنین در هر 3 سکشن می بایست از کابل های مهاری جهت پایداری دکل استفاده کرد.

 در مود دکل خود ایستا بیشتر بدانید 

انواع دکل مهاری

دکل های مهاری را اصطلاحا با مدل های G25، G35، G45، G55، G65، G80 نام می برند اما معروف ترین و پر استفاده ترین نوع آن سه وجهی و چهار وجهی G35 و G45 می باشد.

  • کل مخابراتی خود ایستا سه وجهی

از دکل های خود ایستا سه وجهی یا چهار وجهی برای اکثرا برای استفاده تجهیزات مخابراتی پیشرفته و سنگین مانند آنتن های مایکروویو یا آنتن های موبایل استفاده می شود. در دکل های خود ایستا برای اتصال آن به فونداسیون از میله ی فولادی تمام رزوه یا انکر راد استقاده می شود.

  • دکل اینترنت خانگی

برای استفاده از آنتن بر روی منازل در اکثر موارد از یک لوله سایز 3 گازی استفاده می شود، اما در سایر موارد از دکل سه وجهی G35 استفاده می شود.

برای خرید و مشاوره در خصوص انواع دکل مهاری
لطفا با شماره تلفن های  09123174061  در ارتباط باشید

اجزای دکل مهاری

  • سکشن (Section)
  • ورق آهنی کف (Base Plate)
  • سیم مهاری
  • مهار کش
  • کرپی
  • گوشواره
  • تاج
  • تسمه کمربندی
  • پیچ و مهره

استاندارد نصب دکل های مهاری

  • نصب و راه اندازی دکل های مهاری با توجه به استفاده از آنها در اماکن شهری و پر تردد کاری بسیار حساس و دقیق می باشد و بهتر است حتما از کارشناسان فنی و متخصص استفاده شود تا از بروز سقوط دکل و ایجاد خسارات گسترده جلوگیری شود.
  • در مراحل جوشکاری حتما اطمینان حاصل نمایید تا عصائی های دکل حتما به تیرآهن مناسب جوش داده شوند.
  • برای دکل های بیش از 3 سکشن پایه اصلی را در مکان مناسب قرار داده و جوش دهید.
  • حتما از چند نقطه جوش استفاده کنید و در طی کار اتصالات جوشکاری شده تست شود و از ضد زنگ استفاده کنید.
  • با توجه به متراژ دکل از مهارکش مناسب استفاده کنید واز هلالی برای جلوگیری از ساییدگی سیم بکسل استفاده کنید.
  • از سیم بکسل خشک استفاده کنید انعطاف کمتر به ایستادگی و ثبات دکل کمک می کند البته در نظر داشته باشید در حد چند سانتیمتر امکان انعطاف برای آن در نظر بگیرید تا دکل زیر فشار شدید نباشد. به میزان هر دو سکشن می بایست از یک سری کابل مهاری استفاده کنید.
  •  

شرایط استفاده از دکل های مهاری

اصولا از دکل مهاری در مواردی استفاده می شود که می بایست رادیوها یا تجهیزات مخابراتی در ارتفاع خاصی قرار بگیرند و موانعی که در جلوی دید آنها می باشد را رد کنند یا نیاز است چندین تجهیز بر روی یک نقطه قرار بگیرند.

فونداسیون دکل مهاری

در ارتفاع کم و متوسط به ترتیب می توان از سینی آهنی یا تیرآهن استفاده کنید و در ارتفاع بیش از 5 سکشن استفاده از فونداسیون بتنی پیشنهاد می شود. از سینی آهنی یا تیرآهن اکثرا بر روی سقف استفاده می شود و پیشنهاد می شود دکل در مکانی که از استحکام لازم برخوردار است قرار گیرد.

موارد استفاده از دکل مهاری

آنتن های اینترنت وایرلس

دیش

آنتن Omni

آنتن های سبک موبایل

شبکه رادیویی یا بی سیم

مزایای دکل مهاری

وزن کم

نصب سریع و آسان

مقرون به صرفه بودن

مقاوم نسبت به پوسیدگی 

برای دانستن لیست قیمت دکل مهاری تماس بگیرید 09123174061

دکل مهاری چگونه نصب می شود

به طور کلی می توان گفت که فرایند نصب کردن یک دکل مهم ترین و اصلی ترین مرحله از اجرای آن می باشد؛ نصب کردن دکل هایی که وزن سبک تری دارند به نسبت دکل های سنگین وزن آسان تر می باشد، به منظور نصب کردن دکل های سبک وزن از جمله انواع مختلف دکل G35 و G45 از یک وسیله به نام جین پل استفاده می شود.

نصب کردن این نوع از دکل های مهاری به صورت کاملا دستی انجام می شود، اما به منظور نصب دکل مهاری سنگین وزنی از جمله G80 و دکل های خودایستا

که از قطعات فلزی با وزن سنگین تشکیل شده اند نمی توانیم به صورت دستی و با کمک وسیله ی جین پل اقدام کنیم بلکه در این حالت استفاده از جرثقیل برای بالا بردن قطعات و اجزای دکل تا ارتفاع مورد نیاز الزامی می باشد.

هزینه ی خرید و نصب کردن یک دکل چقدر است

به طور معمول دکل های مهاری نوع G35 و G45 از پرفروش ترین انواع دکل های مهاری هستند که به سبب وزن سبک و آسان تر بودن فرایند نصب و اجرای آنها بیشتر از انواع دیگر دکل ها در بازار فروش مورد استقبال قرار گرفته اند؛

به طور تقریبی می توان گفت که قیمت خرید و فروش دکل مهاری برای انواع G45 و G35 حدود سیصد و هشتاد تا چهارصد و پنجاه تومان است و قیمتی که به منظور نصب و اجرای این دکل ها برآورد شده است به طور تقریبی به ازای هر یک متر معادل هفتاد تا هشتاد هزار تومان یا بالاتر از این مقدار (بستگی به نوع دکل دارد) خواهد بود.

دکل های مهاری زیر مجموعه ای از دکل های مخابراتی هستند. در ساخت، هزینه نصب و راه اندازی دکل مهاری رعایت استاندارها و اصول مهندسی برای جلوگیری از تلفات آتی بسیار مهم است.

برای خرید و مشاوره دکل مهاری
لطفا با شماره تلفن های  09123174061 *02156384837 در ارتباط باشید

دکل مهاری چیست؟

دکل مهاری دکل هایی هستند که با استفاده از سیم مهار به یک تکیه گاه مانند زمین متصل می شوند.

دکل مهاری اغلب در شبکه تلفن همراه، رادیو و شبکه های رایانه ای استفاده می شوند و برای نصب بر روی پشت بام منازل و ادارات مناسب هستند. از مهمترین ویژگی دکل مهاری می توانیم به سبک بودن، کم هزینه بودن و سهولت نصب آن اشاره کنیم.

دکل های مهاری مخابراتی به دسته های زیر تقسیم می شوند:

۱- دکل مهاری G25,G35,G45,G55,G65,G80 ( دکل سه وجهی )

۲- دکل مخابراتی خود ایستا ( سه وجهی)

۳- دکل مخابراتی خودایستا (چهار وجهی)

۴- دکل سه وجهی مهاری

۵- دکل های مهاری چهار وجهی

۶- دکل اینترنت خانگی

دکل مهاری یکی از انواع دکل های مخابراتی به شمار می رود که برای مقاصد مخابراتی مناسب است.

دکل های مهاری توسط سیم های مهار نگه داری و مهار (بکسل) به سطح زمین یا تکیه گاهی مهار می شود. اغلب از دکل مهاری به علت بارگذاری های سبک برای نصب شبکه های رادیو، بیسیم، تلفن همراه و شبکه های کامپیوتری بکار گرفته می شود.

در ابتدا این نوع سازه در کانادا توسط شرکت ROHN تولید شد که هدف آن ایجاد یک دکل موقت بود که قابلیت جابه جایی و نصب مجدد و سریع را داشته باشد.

این نوع دکل ها در حالت های سه وجهی و چهار وجهی در اندازه های گوناگون از ۲۵ سانتی متر تا ۸۰ سانتی متر تولید می شوند.

قسمت های تشکیل دهنده این دکل ها، سکشن بدنه، کرپی، پیچ و مهره و گوشواره، صفحه تعادل، مهارکش و … است.

برای خرید و مشاوره دکل مهاری
لطفا با شماره تلفن های  09123174061 *021384837 در ارتباط باشید

مشخصات تجهیزات دکل مهاری

از وِیژگی های این نوع دکل مهاری پایین بودن وزن و سبکی آن است، که سبب برتری آن نسبت به سایر دکل ها می باشد.

از انواع این نوع دکل مهاری می توان به سری G آن اشاره کرد.

این نوع دکل های مهاری با وزن کمی که دارند، می توانند در سازه های فلزی و بتنی مثل ساختمان ها و سوله ها بکار بروند.

دکل های مهاری نصب آسانی دارند و می توانند در سطوح مرتفع از زمین نصب شوند. این دکل ها برای نصب آنتن های مخابراتی، بی سیم و … به علت بلند بودنشان کاربرد دارند.

برای خرید و مشاوره دکل مهاری
لطفا با شماره تلفن های  09123174061 *02156384837 در ارتباط باشید

طراحی دکل مهاری

در طراحی دکل های مهاری و به طور کل دکل ها باید المان های زیر در نظر گرفته شود:

  • باری که به علت وزش باد بر دکل ها تاثیر میگذارد.
  • استقامت و ساخت مناسب ترین شکل با توجه به بار های ناشی از زلزله.
  • در طراحی دکل ها، همانند سایر تجهیزات استانداردهایی وجود دارد که باید به این آیین نامه ها توجه شود. مانند:
  • استاندارد طراحی دکل های مخابراتی (EIA-RS-222-F)
  • آیین نامه ۲۸۰۰ IRAN
  • آیین نامه فولاد AISC

طراحی دکل مهاری

برای خرید و مشاوره دکل مهاری
لطفا با شماره تلفن های  09123174061 *02156384837 در ارتباط باشید

متعلقات و تجهیزات دکل های مهاری

از اجزای تشکیل دهنده دکل مهاری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- گوشواره: افزایش خم سیم های مهاری، سبب بیشتر شدن طول عمر سیم مهار، جلوگیری از ورود خسارت به سیم مهار در موقعیت وصل شدن سیم مهار و عدم اتصال آن به انکر راد به صورت مستقیم.

۲- کرپی: سیم مهار به وسیله ی دو یا سه کرپی وصل شده و محکم می شود. در نصب این وسیله سیم مهار باید خم شود. برای این وسیله اورلپ به اندازه ۵۰ سانتی متر بکار می رود. در بکار بردن این وسیله دقت کنید تا کرپی ها در یک جهت باشند.

۳- سیم مهار: یکی از مهم ترین اجزا دکل های مهاری سیم مهار است. این وسیله برای حفظ ایستادگی دکل های مهار در برابر وزش باد بکار می رود. جنس بکار رفته در تولید این وسیله فولاد پرمقاومت ۵۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع است.

در دکل های مهاری معمولی از سیم های مهار در اندازه ی ۶ تا ۸ استفاده می شود. نمونه های بافته شده آن در سایز های ۶ تا ۱۶ موجود می باشد. در هنگام نصب، باید توجه داشت که کشش این سیم های مهار در حدود ده درصد مقاومت آن می باشد.

۴- سکشن یا قسمت یا تکه: سکشن های دکل های مهاری از سه وسیله پیچ، لوله و میلگرد ساخته می شود. ارتفاع این تکه ها در دکل های مهاری در حدود ۳ متر می باشد. به طور کل لوله با سایز ۳۲ و میل گرد با اندازه ۱۰ می تواند برای نیازهای سازه ای مناسب باشد.

در اتصال لوله و میلگرد از جوش های Co2 استفاده می شود. از میلگرد های بدون آج در دکل های مهاری استفاده می شود.

۵- انکر راد: کاربرد انکر راد ها در وصل شدن سیم های مهار به فونداسیون دکل های مهاری می باشد.

تعیین اندازه ی انکر راد ها با توجه به تعداد سیم های مهاری مشخص می شود. انکر راد ها نیز همانند سایر اجزا برای جلوگیری از خوردگی، به گالوانیزه گرم آغشته می شوند.

۶- انکربولت: این قطعه در اتصال دکل مهاری به فونداسیون ها کاربرد دارد. با توجه به ارتفاع و وزن دکل های مهاری تعداد انکربولت ها بین ۱ تا ۳ عدد می باشد. این قطعه حتما باید گالوانیزه شود.

۷- مهارکش: مهارکش یا بست قورباغه ای در ایجاد کشش اولیه با چرخیدن این وسیله نقش دارد. همانطور که در آیین نامه های استاندار ذکر شده، باید توجه کرد که کشش اولیه سیم مهار ۱۰ درصد مقاومت آنها باشد. مهارکش ها به صورت دو سر گرد و یک سر گرد تولید می شوند.

۸- صفحه تعادل: از دیگر تجهیزات دکل مهاری ، ورق هایی هستند که برای اتصال سیم های مهار به عصایی به کار برده می شوند. این ورق های تعادل، با توجه به اینکه از یک جهت باید به انکر راد ها و از طرف دیگر به سیم های مهار وصل باشد، سوراخ کاری و برش داده می شود.

در ضخامت و فواصل سوراخ های روی آن باید به نیروی سیم مهارها توجه کرد. قطر سوراخ ها باید به اندازه ای باشد تا از لهیده شدن ورق ها جلوگیری کند. اگر نیروی سیم مهار بیش از حد باشد می توان از دو یا چند صفحه تعادل در کنار هم استفاده نمود.

۹- تسمه کمربندی: وظیفه ی این وسیله پخش نیرویی است که در محل اتصال سیم مهار به دکل های با ارتفاع شش تا نه متر از سیم به دکل های مهار وارد می شود. بطوریکه بین تمام اجزای دکل های مهار تقسیم گردد.

استانداردهای دکل مهاری

متاسفانه در ایران بدون توجه به استاندارد های دکل های مهاری، این نوع سازه ها به ویژه در کلان شهر ها ساخته می شود

و این بی توجهی باعث می شود تا دکل های مهاری به علتی چون رعایت نکردن فاصله مناسب و استاندارد برای نصب سیم مهار و همچنین بارگذاری های نامناسب و بدون محاسبه، دچار واژگونی و خسارت به اموال عمومی و مردم شود.

استاندارد دکل مهاری

استاندارد طراحی دکل های مخابراتی (EIA-RS-222-F)
آیین نامه ۲۸۰۰ IRAN

آیین نامه فولاد AISCدر استاندارد های دکل های مهاری که در بالا اشاره شد، دستورالعمل هایی ذکر شده که می توان به بعضی از آنها اشاره کرد. مانند:

بازدید هر ۶ ماه از دکل برای بررسی زنگ خوردگی، خوردگی یا ترک ها
تراز و جوشکاری پایه اصلی و سپس نصب دکل برای دکل های مهاری با بیش از ۱۲ متر ارتفاع
بکار بردن حداقل دو پالس جوش برای هر عصا
تست محل جوشکاری بعد از جوش زدن
استفاده از مهارکش های متناسب با متراژ دکل
خشک بودن جنس بکسل و عدم استفاده از مدل کنفی
تست دکل توسط کارشناس مربوطه و بررسی تراز بودن قسمت های مختلف دکل

ساخت دکل مهاری

 ساخت دکل مهارییکی از وِیژگی هایی که سبب آسانی ساخت دکل ها می شود، این است که دکل ها می توانند به صورت قطعات پیش ساخته مورد مونتاژ قرار بگیرند. مواد بکار رفته در تولید این دکل ها اکثرا از آهن نوع ST37 است.

البته برای مقاومت بیشتر در برخی موارد از آهن نوع ST44 یا ST52 نیز استفاده می شود.

کل اجزا و قطعات دکل ها پس از ساخت با توجه به محیطی که در آن قرار می گیرند به جهت طولانی شدن عمر و جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی، آغشته به گالوانیزه گرم می شوند. قطعات پیچ و مهره دکل ها غالبا از نوع پیچ های مقاوم گرید ۸/۸ یا معادل آن یعنی A325 می باشد.

طول هر قسمت یا سکشن از دکل مهاری ۳ متر می باشد و به حالت عمودی با قرار گرفتن روی یکدیگر ساخته می شود. این تکه یا سکشن ها با در نظر گرفتن مدل مورد نظر از لوله ها و میلگرد های با قطر مناسب ساخته می شوند.

در ساخت دکل مهاری، تمام جوش ها از نوع جوش Co2 می باشد.

جنس دکل مهاری

در دکل های مهاری قطعاتی بکار رفته که در این قسمت به جنس این قطعات اشاره می کنیم.

جنس پایه های اصلی از لوله های نمره یک اینچ تشکیل شده است.

مهارکش های نمره ۱۶ با جنس فولاد گالوانیزه آلمانی.

جنس تودلی هر قسمت، میلگرد با نمره ۸ میلی متر.

جنس سیم نگهدارنده از فولاد گالوانیزه گرم است.

در جنس پیچ و مهره بکار رفته از آهن با درصدی از کربن استفاده شده است.

میلگرد های بکار رفته از جنس آهن یا آرماتور فولادی است.

مواد بکار رفته در تولید دکل مهاری همانطور که اشاره شد از جنس آهن نوع ST37 و برای مقاومت بیشتر از آهن نوع ST44 یا ST52 می باشد.

فونداسیون دکل مهاری

فنداسیون دکل مهاری

با توجه به استاندارد EIA-RS-222-F حداقل عمق مناسب برای فونداسیون ها با توجه به راهکار های بیان شده و با در نظر داشتن اینکه دکل ها در مقابل وزش باد و ضربات فیزیکی امکان سقوط و واژگونی را دارند، مناسب ترین و بهترین فونداسیون ها، فونداسیون های عمیق معرفی شده است.

بطور مثال در دکل های خودایستا به علت بوجود آمدن کشیدگی در یکی از پایه های به شکل پاشنه ای و همچنین در دکل های مونوپل به علت ایجاد گشتاور زیاد در قسمت پایه دکل، از فونداسیون های به صورت شمعی استفاده می شود. اساس ساخت فونداسیون های دکل مهاری جلوگیری از لهیدگی، سقوط و واژگونی آن است.

دکل های سری G

تولیدی دکل مهاری

این نوع از دکل ها به شکل سه ضلعی تولید می شوند.پایه های این نوع از دکل ها از لوله نمره ۳ بوده که ضخامت آن با توجه به ارتفاع و بار گذرای دکل، ۲ میلی متر می باشد.باربری این نوع دکل ها بسیار کم بوده و فقط برای نصب دیش های کوچک اینترنتی یا نصب آنتن های بی سیم بکار گرفته می شود.

برخی ویژگی های این سری را می توان از روی عدد بعد حرف G که عرض قاعده سکشن های آن  را به واحد سانتی متر نشان می دهد، فهمید.

ویژگی دیگر این نوع از دکل های مهاری سبک بودن آنها است که سبب شده تا اغلب در پشت بام ها نصب شود.

دکل های سری G توسط سیم مهار از ۳ طرف در هر ۹ متر مهار می شوند.

سکشن های دکل های مهاری G توسط لوله و میلگرد هایی با اندازه ۸ یا ۱۰ که با جوش CO2 به هم متصل شده اند، ساخته می شود.

.

دکل مهاری G35

دکل مهاری G35 میلگرد 10دکل مهاری g35  یا Guyed Tower Trihedral G35 با میلگرد نوع ۸ مناسب برای نصب تا ارتفاع ۱۸ متر و دکل مهاری g35 با میلگرد نوع ۱۰ مناسب برای نصب تا ارتفاع ۳۰ متری می باشد.

طراحی دکل مهاری g35

ابعاد و اندازه های بکار رفته در این نوع دکل های مهاری عبارت است از:

  • پیچ و مهره ۱۰ و ۱۶ میلیمتری از نوع ۸/۸ است.
  • فاصله مهار ها ۹ متر است.
  • وزن هر تکه ۲۵ کیلوگرم می باشد.
  • از ورق با ضخامت ۲ میلی متر در لوله های با قطر ۳۲ به کار گرفته شده.
  • مهارکش ۱۲
  • تمام صفحه تعادل با نمره ۶ عرضه می شود.
  • طول قاعده مرکز ۳۵ سانتی متر می باشد.
  • طول هر قسمت ۲۹۹ سانتی متر است.
  • میانگین ضخامت گالوانیزه ۱۰۰ میکرون می باشد.
  • از میلگرد نوع غیر نوردی با قطر ۸ میلی متر در آن استفاده می شود.
  • سیم مهار دارای قطر ۶ میلی متر و از نوع گالوانیزه است.

.

دکل مهاری G45

دکل مهاری g45 یا Tetrahedron Guyed Tower G45 به شکل سه و چهار ضلعی و از سکشن های سه متری که در آن پایه های دکل مهاری g45 از لوله نمره ۳ می باشد، وجود دارد.

این نوع دکل های مهاری در دو نوع A و B دسته بندی شده است.

تفاوت این دو نوع در میلگرد های آن است که در نوع A میلگرد نمره ۸ و در نوع B آن میلگرد نمره ۱۰ به صورت خرپایی به کار می رود.

طراحی دکل مهاری

هزینه نصب و راه اندازی دکل مهاری

برای نصب دکل مهاری نیاز هست تا محیط و فضای کافی در موقعیت موجود باشد.

برای محاسبه هزینه نصب دکل مهاری در نصب این نوع دکل های مهاری می توان از موقعیت هایی استفاده کرد که از ارتفاع بالاتری نسبت به زمین قرار دارند و این کار باعث عملکرد بهتر دکل های مهاری بخصوص در مناطق شهری می شود. موقعیت هایی مثل پشت بام اداره ها یا منازل مسکونی.

در پیاده سازی این نوع دکل مهاری، استاندارد به صورت نصب مهاری در هر ۹ متر می باشد.

به طور مثال برای نصب دکل مهاری با ارتفاع ۳۰ متر، دکل در سه نقطه و در ارتفاع های ۹، ۱۸ و ۲۷ متر مهار می گردد.

دکل های مهاری یکی از بهترین نوع دکل ها برای نصب تجهیزات بی سیم و اینترنت هستند. نصب ساده و راحت این دکل ها حتی بر بام منازل باعث شده است که بسیاری از آن جهت مصارف مختلف استفاده شود. در این مقاله با نحوه نصب دکل مهاری آشنا خواهید شد.

نحوه نصب دکل مهاری

شاید یکی از ساده ترین نوع دکل که به دلیل وزن کم و راحتی در نصب در بسیاری از امور مورد استفاده هستند این نوع دکل ها باشند. نصب دکل اینترنت در محل های مختلف بسته به مقدار فضای موجود متفاوت است.

در محل هایی که فضای کافی وجود نداشته باشد این دکل ها را بر روی بام سازه ها با ایجاد فونداسیون های محکم که به تیر آهن های سقف اتصال می یابند انجام می شود.

اما در محل هایی که فضای کافی برای نصب دکل مهاری و اتصال سیم های مهار آن وجود داشته باشند نصب بر روی زمین و با ایجاد فونداسیون و چاهک انجام می شود. اندازه فونداسیون و عمق چاهک در این تجهیزات بسته به ارتفاع دکل متفاوت است.

متعقلات دکل مهاری

نصب و راه اندازی دکل مهاری بر روی بام سازه ها و بر روی زمین

در صورتی که نصب دکل بر روی بام سازه صورت گیرد باید حتما قسمت مورد نظر تا رسیدن به تیرآهن های سقف خاکبرداری شود. بسته به نوع دکل از تیر آهن هایی به شکل وای یا اچ لاتین جهت اتصال به تیرآهن سقف استفاده می شود. فراموش نکنید که حتما بعد از اتصال فونداسیون باید حتما محل دوباره عایق کاری و ایزوگام شود.

این کار مانع از نفوذ رطوبت به پایه های فونداسیون شده و از فرسودگی سازه کم می کند. استفاده از سکشن های قوی و مستحکم نیز باعث می شود تا سیم مهاری محکم در محل خود قرار گرفته و دکل مقاوم تر شود.

نحوه نصب دکل مهاری بر روی زمین نیز با کمی تفاوت به همین صورت است. تفاوت در اجرای فونداسیون بوده که برای دکل های مهاری با ارتفاع بیشتر باید دارای استحکام بیشتری باشد. نحوه آرماتوربندی و سایز میلگرد ها در این فونداسیون ها نیز به ارتفاع دکل و نوع دکل بستگی مستقیم دارد.

.

آموزش نصب و راه اندازی دکل مهاری

در طول این دوره کارآموزان بعد از گذراندن دوره به جهت آشنایی با آموزش نصب دکل مهاری به همراه نصابان حرفه ای گروه فنی و مهندسی دکل ساز برای نصب دکل مهاری بر سر پروژه اعزام میگردند که از نزدیک در دفعات اول بصورت کارآموز شاهد اقدامات جهت نصب میگردند. و بعد از گذراندن مباحث آموزش نصب دکل مهاری به مراجع ذیصلاح جهت دریافت مجوز نصب خود اقدام خواهند کرد.

.

کاربرد دکل مهاری

کاربردهای دیگر دکل های مهاری عبارت اند از:

· نصب لینک های wireless

· ایجاد ارتباطات بین مراکز شرکت ها، سازمان ها و شعبات آن

· انتقال تصاویر ضبط شده توسط دوربین مداربسته

· توزیع خدمات اینترنتی

و … 

قیمت دکل مهاری

همانطور که گفته شد کم بودن وزن و سبکی این نوع دکل های مهاری سبب کاهش هزینه های آن شده است. همچنین پایین بودن وزن آن سبب شده است تا فرآیند نصب این دکل ها نیز از هزینه های به نسبت کمتری برخوردار شوند.

قیمت دکل مهاری هر متر دکل های مهاری G35 و متعلقات آن در حدود ۵۹۰ تا ۷۵۰ هزار تومان و هزینه ی نصب آن در هر متر از ۱۳۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است. تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۰۱

قیمت دکل مهاری هر متر دکل های مهاری G45 و متعلقات آن در حدود ۶۵۰ تا ۹۰۰ هزار تومان و هزینه ی نصب آن در هر متر از حدود ۱۸۰ هزار تومان تا ۳۰۰ هزار تومان می باشد. این آمارها برای استانهای تهران و البرز در تیرماه سال ۱۴۰۲ می باشد.

لیست قیمت دکل مهاری

خرید و فروش دکل مهاری

دکل مهاری با تنوع در نوع و ارتفاع از مهم ترین تجهیزات مخابراتی محسوب می شود. با اطلاع در مورد قیمت خرید دکل مهاری می توان مناسب ترین این تجهیزات را خریداری نمود. برای خرید دکل مهاری استاندارد با قیمت مناسب بهترین راهکار اقدام از طریق نمایندگی های فروش معتبر می باشد.

انواع دکل از جمله تجهیزات مورد استفاده در مخابرات و شبکه تلفن همراه می باشد که قابلیت نصب بر روی سطوح مختلف از زمین تا پشت بام را دارد. از بین انواع دکل می توان به دکل مهاری اشاره کرد که علاوه بر شبکه تلفن همراه، جهت شبکه های رایانه ای، تلفن بی سیم، رادیو و … به کار می رود.

از ویژگی های دکل مهاری می توان به وزن سبک، نصب آسان، مقاومت بالا در برابر عوامل طبیعی و جابه جایی آسان اشاره کرد. دکل های مهاری که در انواع مختلف و با کیفیت استاندارد طراحی و تولید شده با قیمت های متنوع خرید و فروش می شود.

نکات مهم در خرید دکل مهاری

با توجه به کاربرد های گسترده دکل مهاری امروزه، خرید و فروش دکل مهاری در سطح کشور در حال انجام می باشد. از نکاتی که در هنگام خرید این دکل ها باید مد نظر قرار داد می توان به ابعاد و نوع دکل های مهاری اشاره کرد.

از دکل های مهاری عرضه شده در نمایندگی های خرید می توان از دکل مهاری سه وجهی، چهار وجهی، خود ایستا، تک پایه، وینچی و … نام برد.

از دیگر نکاتی که در هنگام خرید دکل مهاری باید در نظر گرفت کیفیت ساخت و ارتفاع این سازه ها می باشد. از طریق مشورت با متخصصین در این حوزه می توان مناسب ترین دکل مهاری را تهیه کرد.

خرید دکل مهاری

برای خرید دکل مهاری استاندارد می توان از طریق نمایندگی های فروش این تجهیزات اقدام نمود که نمونه های مختلف این تجهیزات را با تنوع در قیمت در دسترس خریدار عمده و خرده قرار می دهند.

در تعیین قیمت خرید انواع دکل مهاری فاکتور های متعددی دخالت دارد که باید مد نظر قرار گیرد. برای اطلاع از قیمت خرید انواع دکل مهاری بهترین راه اقدام از طریق نمایندگی های عرضه مستقیم این تجهیزات می باشد.

شرکت های خودکفا در ساخت و تولید دکل مهاری می توانند با تامین قطعات و تولید این محصولات، نیاز به این کالا را در صنایعی مختلف بخصوص در صنایع مخابراتی و در پروژه های مربوطه برطرف کنند.

این محصول می تواند چه در داخل کشور و چه در خارج کشور بصورت ترانزیت سکشن دکل های مهاری، به فروش برسد. گروه فنی و مهندسی دکل ساز افتخار این را دارد تا در پروژه های شما، با بهره گیری از کارشناسانی آگاه و با تجربه، اقدام به انجام امور مربوط به نصب و راه اندازی دکل مهاری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *